36c775d

Tillsammans kan vi göra din golf till vad du vill!

Startade min golfkarriär på Sollefteå GK våren 1998. Efter 68 poäng första gången på banan var jag fast och efter att jag av olika omständigheter hamnade i Alicante, Spanien redan kommande vinter visste jag vad jag ville göra. Jag stannade i 10 veckor mitt första år och passade på att ta lektioner av den lokale pro:n Toni Cortés, detta gjorde att jag lärde mig grunderna i golf något som verkligen hjälpte min framtida utveckling.

Sommaren 2000 blev jag erbjuden att jobba som assisterande tränare på Sollefteå GK, jag tackade givetvis ja och sedan dess har jag försörjt mig som golftränare. I Spanien trivdes jag så bra att jag fortsatte att åka tillbaka dit under 10 års tid, de sista tre åren var jag bosatt där och drev en internationell golfskola på golfklubben El Plantío. Inför säsongen 2008 flyttade jag tillbaka till Sverige och har sedan dess jobbat i vårt kära land. Har nu min verksamhet på Sollefteå Golfklubb. Välkomna!

Min Filosofi

När du tar lektioner av mig bygger mycket på att du ska förstå varför du behöver göra någon ändring eller varför bollen går dit den går? Om du inte förstår varför kommer inte din egenträning att ge de resultat som du vill!

Hos mig kommer du inte att få höra; träna en vecka så blir det bra… Märker du inte en omedelbar förbättring så är det inte rätt!

Tillsammans kan vi göra din golf till vad du vill!

Boka dina lektioner på: 0727-442086

Välkomna!

Kontakt

AMG Event & Utbildning
Anders Molin

Telefon: 0727-442086
E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Golf Simulator

Golfsimulatorn  Plats Öppettider Priser
Spela golf under vintern för att behålla eller till och med förbättra ditt spel! Vi erbjuder kaffe, dricka och gofika på plats.
Läs mer »
Kör över järnvägen, höger, första vänster.
Bangatan, 881 32 Sollefteå
Karta klicka här
Alla dagar:
06:00 - 23:00
Medlemskap 1000kr/pers
Medlemspris 150 kr/timme
Standarpris 300 kr/timme
Go to top